Ozel Hastaneler

Wiki Article

Hastane Randevu

Günümüzde halk artık uzun uzun sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu tarihi ve hastane seçiminin yanı sıra talep ettikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA SİSTEMİ

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulan randevu oluşturma sistemi insanlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlıyor. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile oluşturulan kayıtlar sayesinde hastalar randevu saati öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet üzerinden siteye giriş sağlamalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını araması yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen Hastane Randevu vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu tercih etmelidir. Daha sonra ekranda belirtilen Hastane Randevu ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sistemine kayıt olan insanlar MHRS’ye üye olmadan da randevu alabilmektedir. Bu sebepten dolayı MHRS internet adresine giden vatandaşların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ butonuna tıklamaları yeterlidir. e-Devlet Hastane Randevu kapısına giriş yapan insanlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page